Claudia Knol

Eigenaresse Mijn Mantelzorgmakelaar
 
 
 
Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

Even Voorstellen

Mijn naam is Claudia Knol en ik maak graag van deze gelegenheid gebruik om mezelf even voor te stellen.

 

Thuis in Clientondersteuning

Ik werk als clientondersteuner bij Thuis in Clientondersteuning.nl. Voorheen stond Thuis in Clientondersteuning bekend onder de naam WlzCliëntondersteuning.nl.

Vanaf 1 januari 2021 gaat (WlzClientondersteuning.nl en Thuis in Co) officieel verder onder de nieuwe naam.

Vanaf oktober 2017 ben ik al cliëntondersteuner bij de:

  • WLZ (Wet Langdurige Zorg),
  • WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)
  • Mantelzorgmakelaar.

deze werkzaamheden doe ik nu onder de vlag van thuisinclientondersteuning.nl.

 

Carrefour

Naast mijn werkzaamheden als cliëntondersteuner bij Thuis in Cliëntondersteuning ben ik ook Mantelzorgconsulente, bij Welzijnsgroep Carrefour (Noordoostpolder).

 

Ervaring

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in Zorg en Welzijn. Ik heb gewerkt bij Welzijn Lelystad, informele zorg als mantelzorgconsulent en als Casemanager Dementie bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land.

 

Waar kan ik u mee helpen?

De wet- en regelgeving rond de zorg is knap ingewikkeld. Bij Thuis in Cliëntondersteuning weten we door onze kennis en ervaring de weg. We snappen al die formulieren en kennen de juiste mensen in de regio.

Onze cliëntondersteuners informeren, bemiddelen en helpen met veel kennis en deskundigheid bij het aanvragen en organiseren van (complexe) zorg. Zo maken wij het verschil. Thuis in Clientondersteuning biedt cliëntondersteuning voor iedereen met een zorgvraag.

Of u vraag nu gaat over de Wmo, Wlz of Mantelzorg, bij ons kunt u met al uw vragen terecht.

Regie over je eigen leven, daar hoort ook bij het kiezen van zorg en ondersteuning die bij je past. Een Cliëntondersteuner is een soort ‘meedenker’ die kan helpen bij het maken van deze keuzes. Jouw wensen staan daarbij centraal.

Voor meer informatie bezoek de website van  www.thuisinclientondersteuning.nl

 

‘Een cliëntondersteuner durft dingen te zeggen die een zorgvrager of mantelzorgers zelf niet durft te zeggen of niet weten waar ze voor op kunnen komen!’

Claudia Knol

Eigenaresse Mijn Mantelzorgmakelaar

Even Voorstellen

Mijn naam is Claudia Knol en ik maak graag van deze gelegenheid gebruik om mezelf even voor te stellen.

 

Thuis in Clientondersteuning

Ik werk als clientondersteuner bij Thuis in Clientondersteuning.nl. Voorheen stond Thuis in Clientondersteuning bekend onder de naam WlzCliëntondersteuning.nl.

Vanaf 1 januari 2021 gaat (WlzClientondersteuning.nl en Thuis in Co) officieel verder onder de nieuwe naam.

Vanaf oktober 2017 ben ik al cliëntondersteuner bij de:

  • WLZ (Wet Langdurige Zorg),
  • WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)
  • Mantelzorgmakelaar.

deze werkzaamheden doe ik nu onder de vlag van thuisinclientondersteuning.nl.

 

Carrefour

Naast mijn werkzaamheden als cliëntondersteuner bij Thuis in Cliëntondersteuning ben ik ook Mantelzorgconsulente, bij Welzijnsgroep Carrefour (Noordoostpolder).

 

Ervaring

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in Zorg en Welzijn. Ik heb gewerkt bij Welzijn Lelystad, informele zorg als mantelzorgconsulent en als Casemanager Dementie bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land.

 

Waar kan ik u mee helpen?

De wet- en regelgeving rond de zorg is knap ingewikkeld. Bij Thuis in Cliëntondersteuning weten we door onze kennis en ervaring de weg. We snappen al die formulieren en kennen de juiste mensen in de regio.

Onze cliëntondersteuners informeren, bemiddelen en helpen met veel kennis en deskundigheid bij het aanvragen en organiseren van (complexe) zorg. Zo maken wij het verschil. Thuis in Clientondersteuning biedt cliëntondersteuning voor iedereen met een zorgvraag.

Of u vraag nu gaat over de Wmo, Wlz of Mantelzorg, bij ons kunt u met al uw vragen terecht.

Regie over je eigen leven, daar hoort ook bij het kiezen van zorg en ondersteuning die bij je past. Een Cliëntondersteuner is een soort ‘meedenker’ die kan helpen bij het maken van deze keuzes. Jouw wensen staan daarbij centraal.

Voor meer informatie bezoek de website van www.thuisinclientondersteuning.nl

 

‘Een cliëntondersteuner durft dingen te zeggen die een zorgvrager of mantelzorgers zelf niet durft te zeggen of niet weten waar ze voor op kunnen komen!’

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

Wilt u meer weten over Mijn Mantelzorgmakelaar.

Neem dan contact op

Wilt u meer weten over Mijn Mantelzorgmakelaar.

Neem dan contact op